Studio fotograficzne

Z daleka od wielkomiejskiego zgiełku, a zarazem parę kilometrów od Centrum Rybnika, w urokliwym otoczeniu zalewu rybnickiego, Fundacja PGE Energia Ciepła oferuje pod wynajem sale wykładowe (szkolenia, spotkania) i rekreacyjne (treningi, ćwiczenia, taniec). Wszystkie sale z dostępem do internetu. Ogólnodostępne toalety, przestronne korytarze, na których istnieje możliwość zorganizowania przerw kawowych, cateringu (lunch, bufet szwedzki) w zależności od oczekiwań.

Do dyspozycji gości monitorowany parking (do 4 godzin bezpłatny). Opcjonalnie za dodatkową opłatą proponujemy: obsługę biurową, kolorowe ksero, druk materiałów, system nagłaśniający, projektor z ekranem, itd.

Sala nr 6. Studio Fotograficzne

W pełni profesjonalne studio fotograficzne. W studio znajdują się tła fotograficzne (szare, białe, materiałowe, mniejsze, kolorowe), lampy studyjne wraz z modyfikatorami oraz wyzwalacz na podczerwień. Do wszystkich lamp dołączone są statywy oraz pantograf, jest również statyw na aparat firmy Manfrotto.

Wynajem zdjęcia komercyjne i inne 50 zł /godzinę, dla członków Klubu Fotograficznego FORMAT 25 zł /godzinę. W przypadku dłuższego wynajmu możliwość negocjacji ceny.