Strefa Relaksu: Masaże

Fundacji PGE Energia Ciepła

NOWOŚĆ!

PEELING CAŁEGO CIAŁA
Złuszczenie i oczyszczenie skóry przez gruboziarnisty peeling do ciała na bazie brązowego cukru, z wyjątkowymi i naturalnymi składnikami aktywnymi . Zabieg wykonywany jest w specjalnych rękawiczkach ,które po zakończonym zabiegu klient może zabrać do domu.

Cena: *60 zł

* Masaże w weekendy są wykonywane w godzinach ustalanych indywidualnie.Do podanej ceny należy doliczyć 20%.
Prosimy o rezerwację weekendowych masaży z 3-dniowym wyprzedzeniem.

MASAŻ GORĄCĄ ŚWIECĄ

Masaż aromatyczną świecą doskonale relaksuje. Ciepło i unosząca się woń olejków działa na wszystkie zmysły. Olej z kiełków soi, olej z kokosa oraz wosk pszczeli zawarty w świecy pozostawia na skórze jedwabisty filtr. Zabieg zapobiega utracie wody, daje duże nawilżenie. Zawarta w olejach z soi i kokosu witamina E wnika głęboko w skórę. Zabieg ma działanie antyoksydacyjne, ujędrniające, przywraca skórze elastyczność i sprężystość.

• 90 min: *190 zł,

MASAŻ CZEKOLADOWY

Poczuj zastrzyk pozytywnej energii oraz przypływ sil witalnych. To wszystko za sprawą magicznych endorfin, bowiem czekolada to unikalny i bardzo bogaty magazyn witamin i składników aktywnych. Zabieg doskonale odżywia i poprawia jakość skóry.

• 30 min: *80 zł,
  • 60 min: *150 zł,
  • 90 min: *220 zł,

MASAŻ DLA AKTYWNYCH

Uwielbiasz sport i nie wyobrażasz sobie życia bez aktywności fizycznej? Jeśli TAK wybierz się na kojący masaż, który usuwa zmęczenie i regeneruje po wysiłku.

MASAŻ CIEPŁYMI OLEJKAMI

Zastosowanie podgrzanego olejku do masażu poprawia krążenie i metabolizm, a także oczyszcza organizm z toksyn. Ciepło rozluźnia także mięśnie i stawy w czasie masażu. Kto chociaż raz doświadczył ciepłego masażu nie będzie chciał już wrócić do masażu tradycyjnego.

• 30 min: *60 zł,
  • 60 min: *110 zł,
  • 90 min: *160 zł,

MASAŻ KAMIENIAMI

Zabieg łączy w sobie elementy akupresury, aromaterapii i termoterapii. Masaż przeprowadza się rozgrzanymi kamieniami bazaltowymi, którymi wykonuje się spokojne, harmonijne ruchy. Kamienie wydobywa się z dna oceanów, gdzie zostały naturalnie wyszlifowane przez piasek i fale. Ich powierzchnia jest idealnie gładka, a zawarta w nich energia jest nieoceniona dla naszego organizmu.

MASAŻ ANTYSTRESOWY

Podczas zabiegu pracuje się nad mięśniami tych partii ciała, w których stres wywołuje uszkodzenia. Masuje się głowę, szyję, górna część pleców oraz opracowuje się punkty spustowe (punkty spustowe są to niewielkie obszary w mięśniach, często wyczuwalne dotykiem, jako zgrubienia, guzki lub struny, które charakteryzują się bolesnością).

• 15 min: *30 zł,
  • 30 min: *60 zł,

MASAŻ RELAKSACYJNY Z ELEMENTAMI AKUPRESURY

Masaż obejmuje całe ciało które odpręża się, rozluźnia i napełnia pozytywną energią. Masowana jest również głowa i stopy z elementami akupresury.

• 90 min: *190 zł,
  • prosimy o telefoniczną rezerwację miejsc.

Szukasz ukojenia? Chcesz zapomnieć na chwilę o codzienności? To dobrze, że trafiłeś do Nas. Pozostaw troski za drzwiami i pozwól sobie na odrobinę relaksu.

W STREFIE RELAKSU zaznasz uczucie odprężenia, odzyskasz energię i naturalny spokój. Perfekcyjnie dobrane dla Ciebie masaże zniwelują ból, a różnorodne pielęgnacyjne zabiegi wprowadzą Twoje ciało w stan wyciszenia. Rozkoszuj się dotykiem ciepłych kamieni, zapachem czekolady i korzystaj z dobrodziejstw olejków eterycznych. Dzięki niepowtarzalnym zabiegom i masażom specjaliści wyczarują dotykiem krainę błogiego spokoju, do której, mamy nadzieję, będziesz chciał wracać, nie raz.

Oferujemy Państwu nowopowstały (40 m2) salon do masażu z miejscem na odpoczynek, z klimatyzacją i z fantastycznym widokiem na zalew rybnicki. Nowa przestrzeń pozwala wprowadzić całą gamę wyjątkowych zabiegów.

Zapraszamy do miejsca, w którym czas będzie płynąć w innym rytmie, a słowo „relaks” nabierze nowego znaczenia. Jesteśmy przekonani, że w nowoczesnych, perfekcyjnie zaplanowanych wnętrzach, każdy znajdzie coś wyjątkowego dla siebie. Nowe miejsce jest wyposażone w aneks kuchenny oraz specjalną, komfortową przestrzeń dla gości. Dlatego też jest to oryginalne miejsce, w którym możemy relaksować się w gronie najbliższych.

Istnieje możliwość stworzenia indywidualnego pakietu zabiegów na różne okoliczności (np.: spotkanie integracyjne, urodziny fit, wieczory panieńskie i.t.p). Za dodatkową opłatą jest możliwe zorganizowanie cateringu oraz różnorodnych zabiegów kosmetycznych.

Tak wyjątkowego miejsca nie ma nigdzie w Rybniku. Pozwól NAM zaplanować TWÓJ odpoczynek.

Poznaj naszą ofertę: