Strefa Relaksu: Kąpiele relaksacyjne

Fundacji PGE Energia Ciepła

Kąpiel aromaterapeutyczna z hydromasażem

w zależności od wykorzystanego olejku eterycznego pobudza, energetyzuje, relaksuje i uspokaja. Kąpiel jest wzbogacona o masaż strumieniem wody pod ciśnieniem.

Cena: 25 zł (30 min.)

Kąpiel perełkowa z minerałami

to rodzaj kąpieli w czasie której przez dysze umieszczone w wannie wtłaczane jest sprężone powietrze. Bąbelki powietrza masują ciało delikatnie i w ten sposób uzyskujemy efekt odprężenia fizycznego i psychicznego

Cena: 20 zł

Kąpiel z koloroterapią

kąpiel w wannie z hydromasażem wzbogacona o efekty świetlne. Każdy z kolorów podświetlający wodę w wannie ma inny wplyw na nasz organizm. Kolor czerwony - przeciwdziała depresji ; kolor żółty - inspiruje i ożywia do działania ; kolor niebieski - ma silne działanie uspakajające i nasenne ; kolor zielony - kolor równowagi i harmonii.

Cena: 20 zł

Masaż antycelulitowy nóg

wykonywany w wanie przez terapeutę przy użyciu strumienia wody o określonym strumieniu, do wody dodajemy sól antycellulitową.

Cena: 30 zł

Szukasz ukojenia? Chcesz zapomnieć na chwilę o codzienności? To dobrze, że trafiłeś do Nas. Pozostaw troski za drzwiami i pozwól sobie na odrobinę relaksu.

W STREFIE RELAKSU zaznasz uczucie odprężenia, odzyskasz energię i naturalny spokój. Perfekcyjnie dobrane dla Ciebie masaże zniwelują ból, a różnorodne pielęgnacyjne zabiegi wprowadzą Twoje ciało w stan wyciszenia. Rozkoszuj się dotykiem ciepłych kamieni, zapachem czekolady i korzystaj z dobrodziejstw olejków eterycznych. Dzięki niepowtarzalnym zabiegom i masażom specjaliści wyczarują dotykiem krainę błogiego spokoju, do której, mamy nadzieję, będziesz chciał wracać, nie raz.

Oferujemy Państwu nowopowstały (40 m2) salon do masażu z miejscem na odpoczynek, z klimatyzacją i z fantastycznym widokiem na zalew rybnicki. Nowa przestrzeń pozwala wprowadzić całą gamę wyjątkowych zabiegów.

Zapraszamy do miejsca, w którym czas będzie płynąć w innym rytmie, a słowo „relaks” nabierze nowego znaczenia. Jesteśmy przekonani, że w nowoczesnych, perfekcyjnie zaplanowanych wnętrzach, każdy znajdzie coś wyjątkowego dla siebie. Nowe miejsce jest wyposażone w aneks kuchenny oraz specjalną, komfortową przestrzeń dla gości. Dlatego też jest to oryginalne miejsce, w którym możemy relaksować się w gronie najbliższych.

Istnieje możliwość stworzenia indywidualnego pakietu zabiegów na różne okoliczności (np.: spotkanie integracyjne, urodziny fit, wieczory panieńskie i.t.p). Za dodatkową opłatą jest możliwe zorganizowanie cateringu oraz różnorodnych zabiegów kosmetycznych.

Tak wyjątkowego miejsca nie ma nigdzie w Rybniku. Pozwól NAM zaplanować TWÓJ odpoczynek.

Poznaj naszą ofertę: