Fitness Club Fundacji PGE Energia Ciepła

Siłownia w Fundacji PGE Energia Ciepła jest wyjątkowym miejscem na mapie Rybnika, bowiem swoje funkcjonowanie rozpoczęła jako jeden z pierwszych tego typu obiektów w mieście.

Fitness Club powstał z myślą o tym aby propagować zdrowy styl życia. Jest to miejsce w którym panuje pozytywna atmosfera do której chce się wracać.

Dzięki działaniom zespołowym jest to miejsce spotkań, integracji, motywacji, rozwiązywania problemów, kompleksowej i przede wszystkim na dużym poziomie opieki klienta, który czuję się u Nas wyjątkowo.

Nasz Klub to miejsce, w którym ludzie realizują swoje marzenia, wygrywają walkę ze swoimi kompleksami i ograniczeniami, staja się zdrowsi, sprawniejsi i szczęśliwsi.

Atuty siłowni:

• dwie klimatyzowane sale
  • strefa cardio: bieżnie, rowerki, body space, platforma wibracyjna, orbitreki
  • strefa maszyn
  • strefa wolnych ciężarów
  • sklep Power Up
  • wyszkolony trener personalny i fizjoterapeuci
  • strefa prozdrowotna
  • przyjazna atmosfera

Godziny otwarcia klubu:

• poniedziałek-piątek: 8:00 – 23:00
  • sobota: 8:00 – 20:00
  • niedziela: 10:00 – 18:00

Manager siłowni: Mateusz Szołtysik

Jest wieloletnim pasjonatem sportów siłowych, od ponad 15 lat związany z siłownią Fundacji PGE Energia Ciepła. Otwarty na wszelkie nowe pomysły.

Zmienia Klub i dostosowuje go do potrzeb klienta.
Już widać efekty. Na siłowni pojawił się najnowszy model ławki profesjonalnej do wyciskania sztangi marki HES. Posiada regulacje wysokości stojaków do wyciskania, wzmocnione ramiona asekuracyjne zintegrowane ze stojakiem, stopy dla osoby asekuracyjnej, możliwość regulacji na szerokość, zdejmowane ramiona asekuracyjne, szeroka ławka do wyciskania zgodna z normami PZPC. Do tego profesjonalne żeliwne obciążenia zawodnicze dedykowane do trójboju siłowego.

Tel. 795 584 338