Fitness Club Fundacji PGE Energia Ciepła

Daria

Studentka psychologii na Uniwersytecie SWPS w Katowicach. Jej zainteresowania to sport oraz psychologia sportu, dziedziny te ciągle przewijają się w jej życiu. Od dziecka związana ze sportem, przez 10 lat trenowała pływanie, a aktualnie jest ratownikiem wodnym. W pracy dba, aby w klubie każdy czuł się komfortowo i czerpał jak najwięcej radości ze sportowego stylu życia.

Kinga

Pełna pozytywnej energii nasza Pani magister inżynier budownictwa. To jej zainteresowanie, w którym dalej się rozwija. Jest osobą komunikatywną, dlatego świetnie czuje się w pracy, która wymaga stałego kontaktu z ludźmi. Sprawnie buduje pozytywne relacje z klientami. Praca w Fitness Clubie daje jej możliwość samodoskonalenia, dzięki ludziom, pełnych pasji, tworzących to niesamowite miejsce.

Patrycja

Zawsze pozytywna i uśmiechnięta, uwielbia pracę z ludźmi, dzięki której sama czerpie dużo radości. Zwolenniczka łączenia przyjemnego z pożytecznym, właśnie dzięki temu nie używa stwierdzenia „muszę iść do pracy“. Jako Fizjoterapeuta i Trener Personalny jest wymagająca, sumienna, dba o estetykę wykonywanych ćwiczeń, ale również o zadowolenie swoich klientów. Z ogromnym zacięciem świetnie motywuje, co sprawia, że na treningu wyciśniesz 101%.