Dzień Otwarty Fundacji PGE Energia Ciepła 2018

Dzień Otwarty Fundacji PGE Energia Ciepła już za nami. W sobotę za symboliczną złotówkę można było skorzystać m.in. z basenu, jacuzzi, groty solnej, saun, dodatkowo na terenach zielonych przygotowano mnóstwo atrakcji dla dzieci i nie tylko. Sporo działo się w strefie fitness. W tym samym czasie na zalewie odbywał się Finał Mistrzostw Polski skuterów wodnych.

Na terenach zielonych Fundacji działało miasteczko dmuchańców. Odbywały się warsztaty balonowego zoo i baniek mydlanych. Były lewitujące piłeczki, fotobudka, przejażdżki bryczką oraz na kucykach. Swoją obecnością zaszczyciły Fundację nawet gwiazdy Hollywood. Można było posłuchać koncertów zespołów: LEN, KRZIKOPA, JINX, PO PROSTU, ROOTS SOLDIERS, ZNAKI CZASU. Były pokazy kół zainteresowań Fundacji, animacje dla dzieci i wiele innych atrakcji. Goście mogli skorzystać z porad kosmetycznych, badania ostrości wzroku oraz dobrze zjeść. Pogoda dopisała a teren Fundacji zapełnił się przybyłymi gośćmi.

Cała zebrana podczas Dnia Otwartego kwota została przekazana na leczenie i rehabilitację podopiecznego Fundacji PGE Energia Ciepła – Krzysztofa Blusiewicza.